The wishlist name can't be left blank

Bezorgen & Afhalen

Elke bestelling is anders, dus afhankelijk van het gewicht en omvang van de bestelling maken we een keuze tussen bezorging per pakket, of bezorging door onze eigen bezorgservice. Voor bestellingen die panelen/poorten/deuren bevatten, moet u mogelijk thuisblijven om de bestelling te ontvangen en te ondertekenen. Omdat we veel waarde hechten aan een vlekkeloze levering van onze producten, bezorgen we alle bestellingen van hekken en palen met onze eigen bezorgservice. Onderdelen en gaas worden verzonden via PostNL.

Statusupdate
Kort nadat u uw bestelling (en betaling) heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Daarin worden alle gegevens vermeld. Zodra uw bestelling is verzonden per pakket, of de datum en tijd bekend is dat onze eigen bezorgservice langskomt krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling.

Afhalen
Het is ook mogelijk uw bestelling zelf af te halen in het depot in Maasland. Zodra uw bestelling klaarstaat krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling. Onze afhaaltijden zijn op werkdagen van 09:00 - 12:00 en van 13:00 - 16:00 uur.

Verzendkosten
Voor alle bestellingen voor gelden de volgende verzendkosten:

Verzendkosten Nederland
   
Onderdelen € 7,95 | Gratis boven € 100,-
Gaas € 29,95 | Gratis boven € 500,-
Hekken/Palen € 49,95 | Gratis boven € 500,-
Verzendkosten België / Duitsland
   
Onderdelen € 18,95
Gaas € 69,95 | Gratis boven € 1500,-
Hekken/Palen € 89,95 | Gratis boven € 1500,-
  • * Spoedbestellingen zijn mogelijk voor bepaalde onderdelen met een levertijd van 1 - 2 dagen. Dit is aangegeven bij de levertijd van het artikel voor een meerprijs van €11,95 en zijn alleen mogelijk in Nederland.
  • ** Palen/bekleding, gaas en hekken/matten zijn uitgezonderd voor bezorging op de eilanden.
  • *** De verwachte leverdatum die aangegeven staat bij het product is geen garantie dat dit wordt behaald binnen het gestelde termijn rekening houdende met de voorraadpositie van dat product op dat moment.
  • **** In Duitsland leveren wij alleen in de deelstaten Bremen, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen en Rheinland-Pfalz en houden wij een levertijd van 2-3 weken aan.
 
Internationaal verzenden
Als u bent gevestigd in het Caribische gebied maar toch óók goedkoop hekwerk van ons wenst te hebben, dan verwijzen wij u graag door NNR Global Logistics. Met regelmaat kopen klanten bij ons hekwerken en wordt vervolgens het hele logisieke proces voor de klant door NNR Global Logistics ontzorgt. U kunt bij het bedrijf terecht voor kleine pakketten maar ook voor volle containers hekwerken. Bij het vervoer van containers komt veel kijken, daarbij is een goede voorbereiding belangrijk. NNR Global Logistics verzorgt het hele traject, van beginpunt tot eindbestemming. Meer informatie? Klik dan hier.

Levertijd
Wij doen ons uiterste best de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. In de webshop staat de levertijd per artikel in werkdagen weergegeven. Als u meerdere artikelen gecombineerd besteld geldt automatisch het artikel met het langste levertermijn.

* Alle dagen zijn werkdagen
** De verwachte leverdatum die aangegeven staat bij het product is geen garantie dat dit wordt behaald binnen het gestelde termijn rekening houdende met de voorraadpositie van dat product op dat moment.
*** Artikelen waarbij wordt aangegeven dat het maatwerk is, geven we de gemiddelde levertijd aan. De levertijd kan door productie altijd nog maximaal 10 werkdagen langer duren dan staat aangegeven. Dit kan te maken hebben met factoren als productiecapaciteit of invloed van derden.

Bezorgen met onze bezorgservice:
Als er door onze eigen bezorgservice bezorgd wordt, let er dan op dat wij bezorgen tot aan de deur. Als u een plek heeft die verder is dan acceptabel, dient u dit zelf te verzorgen. De afmetingen en gewichten van onze artikelen worden getoond op de webshop. Alle artikelen worden met de hand gelost dus u kunt zelf wel een inschatting maken waar u de bestelling kwijt kan met de aangegeven maten, gewichten en grens van onze bezorgservice. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn bij het afleveren van de bestelling zodat u kunt aangeven op welke plek u de bestelling gelost wenst te hebben en de afleverbon kunt ondertekenen. Mocht er niemand aanwezig kunnen zijn, en u op afstand aangeeft op welke plek u de bestelling gelost wenst te hebben, is dit risico geheel aan u. Als dit niet mogelijk is nemen wij de bestelling mee retour en dienen wij de reguliere bezorgkosten in rekening te brengen bij een volgende poging. Mocht u nog vragen hebben of twijfelen, neem dan even contact of met onze klantenservice.

Let op: Artikelen met een gewicht boven de 40 kg dienen met 2 personen gelost te worden, dus dient er bij het afleveren altijd iemand aanwezig te zijn. 

Bezorging via PostNL:
PostNL zal de bestelling eenmalig aanbieden en wanneer u niet thuis bent proberen ze het bij de buren af te leveren. Als dat ook niet lukt dan zal u een melding krijgen dat de bestelling klaar ligt bij een PostNL afhaalpunt.